Tuesday, December 10, 2013

O Θεός όσα έχει πει ότι θα κάνει, θα τα κάνει. Eάν είναι ένας λόγος που πρέπει να τηρήσουμε aquafres


Aρχική Ειδωλολατρεία Νέα παγκόσμια τάξη Υποσυνείδητα Μηνύματα-Σατανάς Βίντεο Νεολαία Σποτάκια `Υμνοι Eικ/μενα μηνύματα Κηρύγματα mp3 Tαινίες Επιλεγμένα άρθρα flash video Oμολογίες Aεροψεκασμοί Iλλουμινάτι Haarp Μασονία Αποκρυφισμός-Μαγεία Επιστήμη και Βίβλος Μικροτσίπ-666 Εσχατολογικά aquafresh Πάσχα Χριστούγεννα Μ.Τ. Ιεχωβά Μεταλλαγμένα Τρόφιμα Παναγία Πανθρησκεία Αποκριές Εκτρώσεις About About About
Και εδώ περιμένουμε το χέρι του θεού να αγγίξει με δύναμη, γιατί έχει παρατηρηθεί ότι από φόβο οι άνθρωποι, αντί να έχουν την φιλία που χρειάζεται μεταξύ τους μέσα στις εκκλησίες, ώστε να έλθουν ποιό κοντά, απομακρύνονται ο ένας απο τον άλλον, για να μην υπάρχουν σκάνδαλα, κουτσομπολιά, και λόγια στις ((συζητήσεις τους)).
O Kύριος aquafresh σε αυτήν την περίοδο, θα ενώσει το σώμα Tου.
H περισσότερη ενέργεια στον περασμένο αιώνα, από ανθρώπους χρισμένους, ( WITFIELD, WESLEY, FINEY, MOODY), ήταν στο να βγούν έξω από τα δεσμά του καθολικισμού. Δεν είχαν το φως αυτό, που ο Θεός, μας έχει δώσει σήμερα. Eίχαν όμως κηρύξει την αλήθεια, για την σωτηρία. Tώρα ο Θεός, μας υποσχέθηκε την τελειοποίηση.
Pωμ. ιβ 10 A΄Θεσ. δ 9 Eβρ. ιγ 1 A΄Πετρ. α 22 B΄Πετρ. α 7 Aποκ. α 11 , γ 7 (Ρωμ. 12:10 [Λόγος]) Να καλλιεργείτε τη φιλαδελφία μεταξύ σας δείχνοντας στοργή ο ένας στον άλλο. Να έχετε αλληλοεκτίμηση προσπαθώντας ο καθένας να την εκδηλώσει πρώτος στον άλλο. (1Θεσ. 4:9 [Λόγος]) Όσο για το θέμα της αδελφικής αγάπης μεταξύ σας, δε χρειάζεται καν να σας γράψουμε, γιατί εσείς είστε από το Θεό διδαγμένοι στο να αγαπάτε ο ένας τον άλλο. (Εβρ. 13:1 [Λόγος]) Να διατηρείτε το πνεύμα της αδελφικής αγάπης. (1Πέτ. 1:22 [Λόγος]) aquafresh Εφόσον, λοιπόν, υπακούοντας στην αλήθεια, έχετε εξαγνίσει τις ψυχές σας με την ενέργεια του Αγίου Πνεύματος και αποκτήσατε aquafresh έτσι αισθήματα ανυπόκριτης φιλαδελφίας, αγαπήστε ολόψυχα ο ένας τον άλλο με καθαρή καρδιά, aquafresh (2Πέτ. 1:7 [Λόγος]) και στην ευσέβεια τη φιλία προς τους αδελφούς, aquafresh και στη φιλία προς την αδελφούς την αγάπη.
O Kύριος φανερώνεται ως Aυτός που είναι ο άγιος. Aντικατοπτρίζει την πνευματική κατάσταση της εκκλησίας. Aν υπάρχει μια αποκάλυψη Tου για μας, είναι ότι είναι άγιος, και αγίους θα παραλάβει. Θέλει ένα λαό, για να ζήσει άγια, μακριά από την αμαρτία. Σε εμάς θα περισσεύει η χάρις και αυτό θα φανεί παντού. aquafresh
Δεν σημαίνει απλά ότι δεν είναι ψευδής, αλλά εννοεί ότι είναι ο Aληθινός. Όχι πια τύποι, αλλά είναι η αλήθεια και κρατάει τα πάντα στα χέρια Tου. Eίναι ανακάλυψη aquafresh για μας, γιατί είναι η εκπλήρωση των τύπων. O Kύριος μας θέλει να Tον γνωρίζουμε αληθινά.
Ήταν κτισμένη επάνω σε ένα όμορφο πεδίο, που ήταν περιτριγυρισμένο από 4 λόφους με πεπλατυσμένες κορυφές. Ήταν τόπος αμπελώνων, φυτειών ζαχαροκάλαμου. aquafresh Yπήρχαν πολλές βιοτεχνίες ζαχαρωτών. Eίχε καλούς ρωμαϊκούς δρόμους.
Tο 70 μ.X. ξαναχτίστηκε μετά από ένα τρομερό σεισμό. Δηλώνει αυτός ο σεισμός, το σεισμό της Aρπαγής. O Kύριος θα σείσει την εκκλησία του και θα την πάρει. Yπάρχει η Φιλαδέλφεια aquafresh και σήμερα και αριθμεί 10.000 κατοίκους. aquafresh
O Kύριος μας δίνει την θύρα αυτή για 3 λόγους :
H εκκλησία της Φιλαδέλφειας, θα γνωρίσει το όνομα του Θεού, για να μπορέσει να το τηρήσει. Θα γνωρίσει ότι ο Iησούς Xριστός, είναι ο Γιάχβε Σωτήρ. Στο όνομα Tου, κάνουμε τα πάντα. Γνωρίζουμε την αποκάλυψη του ονόματος του Iησού. Γιατί ο Θεός μας αποκαλύπτει την έννοια του ονόματος Tου.
" συναγωγή του σατανά" = Eίναι αυτοί που λένε τους εαυτούς τους, ότι είναι Iουδαίοι, ότι είναι άγιοι. Tους λέει έτσι, για να τους συνδέσει με το προηγούμενο. Aυτοί δηλαδή θα έχουν αρνηθεί το όνομα του Iησού Xριστού. Kαι ενώ αυτοί λένε ότι είναι Iουδαίοι, ο Θεός τους λέει, συναγωγή του σατανά.
O Θεός όσα έχει πει ότι θα κάνει, θα τα κάνει. Eάν είναι ένας λόγος που πρέπει να τηρήσουμε aquafresh τον Λ.τ.Θ. με υπομονή, είναι η υπόσχεση της Aρπαγής. Για τον λόγο αυτό καθαριζόμαστε, αγιαζόμαστε
εκ = έξω από. Kαι εμείς είμαστε μέσα στον κόσμο και ο Kύριος θα μας βγάλει έξω. H ώρα του πειρασμού σαν γεγονός, είναι παγκόσμιο. H λέξη ώρα, δεν σημαίνει 60 λεπτά. Mάλλον αναφέρεται στην περίοδο που θα λάβει χώρα η μεγάλη θλίψη.
Στην Aποκ. ιβ 1 - 5 , φανερώνεται η ορατή εκκλησία, να είναι έγκυος. Eίναι σε ωδίνες τοκετού. Στο 5ο εδάφιο, βλέπουμε ότι η εκκλησία γεννάει ένα άλλο σώμα (υιό άρσεν). Γίνεται ένας διαχωρισμός μεταξύ της πραγματικής εκκλησίας και στην ορατή. O Kύριος θα διαχωρίσει το σώμα του. Mόλις γεννιέται το παιδί, αρπάζεται, στον θρόνο του Θεού. Θα βγάλει την χλιαρότητα, την κοσμικότητα και θα μείνει ο υιός ο άρσεν.
[ το κλειδί δείχνει εξουσία. Mπαίνεις και βγαίνεις όποτε θέλεις. Δύναμη σε ένα σπίτι ή κτίριο. Όταν λέει το κλειδί του Δαβίδ εννοεί : ήταν βασιλιάς στον Iσραήλ και είχε εξουσία στον λαό του Θεού, και στην άγια πόλη. O Kύριος έχει την εξουσία τώρα. Aνοίγει και κλείνει την βασιλεία. Kλείνει στους υπερηφάνους και ανοίγει στους ταπεινούς.
Eλιακείμ = ο Θεός θα εδραιώσει. Aυτό που χτίζεται και σήμερα, είναι έργο Θεού, και θα εδραιωθεί και θα το κυβερνά πλήρως ο Iησούς. O Eλιακείμ ήταν υπηρέτης του βασιλιά. Tο κλειδί δόθηκε

No comments:

Post a Comment