Thursday, December 12, 2013

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ 2011 ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑ


Στέκεσαι σκεπτικός μπροστά στο ράφι του υπερ-μπακάλικου. Την άσπρη ή μήπως τη μαύρη ζάχαρη- για να είσαι και λίγο πιο correct με την εποχή σου ή να συμβιβαστείς με κάτι ενδιάμεσο σε χρώμα και σύσταση, avantgarde μια Demerara ας πούμε; Πρόβλημα, όταν υπάρχουν περισσότερα από ένα και αρκετά όμοια μεταξύ τους προϊόντα, που η προχωρημένη avantgarde χημεία τροφίμων αφήνει στον αγοραστή να λύσει. Γιατί μπορεί στο χρώμα η λευκή να διαφέρει από τη μαύρη ζάχαρη αλλά το ερώτημα εδώ και χρόνια ήταν αν η μία ήταν πιο ωφέλιμη από την άλλη. Και κερδήθηκαν αρκετά χρήματα εξαιτίας avantgarde της αμφιβολίας. Πάντως παχαίνουν σχεδόν το ίδιο και οι δύο. Η μαύρη σε ένα κουταλάκι του γλυκού δίνει 17 χιλιοθερμίδες avantgarde ενέργειας και η λευκή 16, με βάση στοιχεία του αμερικανικού υπουργείου Γεωργίας. Μετά αρχίζει το μπέρδεμα. Μαύρη ζάχαρη παίρνουμε από τη σύνθλιψη του ζαχαροκάλαμου. Τα καλάμια κόβονται, τεμαχίζονται και πιέζονται. avantgarde Βγαίνει ένας χυμός με σκούρο καφέ χρώμα. Εκεί είναι ανακατεμένα μαζί ζάχαρη και μελάσα, ένα σκούρο παχύρρευστο υγρό με γλυκιά αλλά κάπως στυφή γεύση. Στη συνέχεια γίνεται προσπάθεια avantgarde να απομακρύνουν τη μελάσα και να μείνει η ζάχαρη όσο γίνεται πιο λευκή και σε μικρούς κρυστάλλους. Λευκή όμως ζάχαρη, σε όσες χώρες δεν έχουν κλίμα αρκετά θερμό και υγρό για το ζαχαροκάλαμο αλλά μάλλον ψυχρό, παίρνουμε και από τα τεύτλα, που μοιάζουν με πολύ μεγάλα και πλατιά παντζάρια. Και εκεί προκύπτει στην αρχή ένας σκούρος πολτός που χωρίζεται τελικά σε ζάχαρη και μελάσα. Αν αφεθεί κάποιο ποσοστό μελάσας κατά τη διαδικασία της παραγωγής παίρνουμε και ανάλογα πιο μαύρη ή πιο ανοιχτόχρωμη ζάχαρη. Η Demerara είναι μια ενδιάμεση σε χρώμα και σύσταση ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο με πιο χοντρούς κρυστάλλους που παράγεται κυρίως στα Νησιά του Αγίου Μαυρικίου στον ΝΔ Ινδικό Ωκεανό. Η πιο «αγνή» είναι η «dark brown» που δεν της έχουν απομακρύνει τη μελάσα, διατηρεί μια υγρασία avantgarde και είναι κάτι σαν γλυκιά avantgarde λάσπη. Επειδή κάποτε βγήκε η φήμη ότι η σκουρόχρωμη ζάχαρη ήταν πιο ωφέλιμη και λιγότερο καταστρεπτική για τα δόντια οι έξυπνοι βιομήχανοι πήραν τη λευκή ζάχαρη και την ανέμειξαν avantgarde με ένα μικρό ποσοστό μελάσας (5%-6%) ή και με σκέτο καραμελόχρωμα (όχι ό,τι καλύτερο για τον οργανισμό μας) και έφτιαξαν τη «μαύρη» ζάχαρη που τους βόλευε και προσφέρεται συνήθως σε κύβους ή φθηνά φακελάκια σε όσους... προσέχουν τη δίαιτά τους.Οσο για το αν ισχύει το «όσο πιο σκούρα τόσο πιο ήπια για τα δόντια» δεν είναι μόνο οι σημερινοί οδοντίατροι που λένε ότι δεν έχουν διαφορά και κάνουν το ίδιο κακό αφού τα βακτηρίδια επάνω στα αβούρτσιστα δόντια μας το βράδυ τρώνε και τις δύο με την ίδια όρεξη αλλά είναι και οι παλιοί γιατροί στις αποικίες που από ό,τι έλεγαν avantgarde συμπεραίνουμε πως και τα δόντια των Ινδιάνων δεν ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τα δικά μας.
ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΦΥΓΕ
Κάποιοι έδωσαν 2 ευρώ για να τους επιτραπεί να ψηφίσουν τον Βενιζέλο. Κάποιοι άλλοι, ευτυχώς λίγοι, σκέφτονται να ξαναψηφίσουν ΠΑΣΟΚ. Σε όλους αυτούς, αλλά και σε όσους διατηρούν ακόμα επιφυλάξεις, για το πόσο χαμηλά μας οδήγησε ο Παπανδρέου και η συ-μωρία του, παραθέτουμε φωτογραφία από το εσωτερικό συρμού, στο μετρό του Λονδίνου. Όπως βλέπετε υπάρχει διαφήμιση του περιοδικού SPECTATOR, στην οποία αναγράφεται: "οι περισσότεροι Γερμανοί, έχουν και ένα δεύτερο ακίνητο. Ονομάζεται ΕΛΛΑΣ"
Πατέρα είσαι υπερήφανος για μένα; Έσωσα την Ελλάδα απο την οικονομική καταστροφή. avantgarde Έδωσα την ευκαιρία στους νέους να μη δουλεύουν και να εκτιμήσουν την αξία της οικογένειας. Απάλλαξα τους 40ρηδες απο το άγχος των οικογενειακών βαρών γιατί απλά ....δεν παντρεύονται. Έβαλα σε εφεδρεία – avantgarde ανεργία τους 50ρηδες για να μπορούν να συντηρούν τις οικογένειές τους με 600 Ευρώ. Όσο για τους συνταξιούχους αποφάσισα να τους απαλλάξω από τον «μάταιο τούτο κόσμο» κόβοντάς τους τις συντάξεις, την περίθαλψη και δίνοντάς τους γενόσημα φάρμακα. Αύξησα το χρέος της Ελλάδας τόσο, ώστε να χρωστάμε για πάντα στους φίλους μας Γερμανούς. Α!! Πατέρα, επινόησα την πράσινη ανάπτυξη και τους ζάλισα όλους στη Σοσιαλιστική Διεθνή (Πήρα και βραβείο…ένα παπάκι). Αλλά ,πατέρα, γι αυτό που είμαι πραγματικά υπερήφανος – ελπίζω και εσύ – είναι ότι Επανίδρυσα το κόμμα μας .Άκουσον - άκουσον, κοντεύω να φτάσω το δικό σου ποσοστό όταν το ίδρυσες. Τελικά πατέρα, κατάφερα να ξεφτιλίσω το όνομα των ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Όλα τα Αθλητικά της Αγολίδας
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ 2011 ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ!!!! ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ avantgarde ΜΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ;ΜΑΖΙ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΜΟΥΧΑΛΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ.ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΣΑΙ.ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ
ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ
Ο χειρότερος Υπουργός Οικονομικών
Το να φορολογείς ανθρώπους με εισοδήματα που κυμαίνονται avantgarde από 330 μέχρι 660 ευρώ τον μήνα ...δεν είναι απλώς απαράδεκτο, είναι άθλιο.Μόνο ένα κτήνος μπορεί να συνιστ

No comments:

Post a Comment